4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Behind the scenes III: De Modefabriek & inkoopafspraken

Op 23 januari reisden we voor de derde maal af naar Modefabriek in Amsterdam RAI. Deze keer om inspiratie op te doen voor de herfst/winter collectie 2017/2018, want de inkoopdeadlines kwamen al snel dichterbij. Dit jaar stond de beurs in het teken van “More than mode”. Zo was er onder andere een modeshow te bewonderen met een paardenrenbaan als catwalk en een expositie ter inspiratie en als eerbetoon aan de meest iconische kledingstukken (superoriginele jurken!) uit de Punk-tijd.

Ook nu weer leuke nieuwe contacten opgedaan (waarover later meer) en natuurlijk onze vaste leveranciers bezocht. We waren weer erg enthousiast over de nieuwe collecties van DryLake. Sneak peek: trompetmouwen! Zijn jullie al fan?

Op 1 februari hebben we het grootste gedeelte van de nieuwe collectie ingekocht. We werden weer erg verwend met culinaire hoogstandjes tijdens de afspraken bij Smash! en Smashed Lemon. En wat een mooie collectie met sprekende kleuren! Dat gaat zeker geen saai winterseizoen worden. Aan stoere legergroene, romantische zachtroze en superleuke suedine jurkjes geen gebrek. De afspraken duurden wat langer dan we gewend waren, vooral door ons voornemen om de samples ook echt te passen. We wilden zien welke pasvormen, décolletés en lengtes we konden verwachten en hopen hierdoor nog meer aan jullie wensen te voldoen. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige hilariteit. Misschien moeten we ons de volgende keer beter op zulke pas-sessies voorbereiden, door het dragen van basics 🙂

Nieuwtje: tijdens de Duikenburgse Dagen hebben we zoveel vraag gehad naar wat grotere maten, dat we besloten hebben een bestelling van een aantal jurkjes te doen bij “La Lemon”, een nieuw plus-size merk van Smashed Lemon en we gaan onze collectie (vanaf ongeveer augustus/september dit jaar) dus uitbreiden met jurkjes tot en met maat 52! Inge & Sandra, nogmaals bedankt voor jullie geduld met ons 🙂

PS: heb jij nog leuke ideetjes voor onze collectie of zou je graag iets anders willen zien op onze website? Laat gerust een reactie achter.

Plaats een reactie