4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Behind the scenes IX: Modefabriek juli 2018

Twee weken geleden bezocht ik met mijn zusje opnieuw de Modefabriek in RAI Amsterdam. Hier konden we even snuiven aan de zomercollectie van 2019.

De zomereditie van de Modefabriek had deze keer een interactief tintje. Zo kon je onder andere selfies in een ballenbak gevuld met roze ballen en met een “infinity-effect” maken, ter promotie van het tijdschrift &C van Chantal Janzen. Ook werd Fifth House geïntroduceerd, het vijfde merk van Nikkie Plessen.

De stand-ontwerpers hadden weer flink hun best gedaan. Vooral de stand van Summum maakte indruk op ons. Hoewel het aanbod van dit merk niet in onze huidige collectie past, vonden we het ontwerp van deze stand toch wel een foto waard. Wat een heerlijk interieur, net alsof je een eeuw geleden bij een rijke baron aanschuift om een hapje mee te eten! Verder zagen we veel (bizarre) trends voorbij komen, zoals de mannenrok. Of dit gaat aanslaan in ons westerse kikkerlandje? Wij denken van niet, al zou het sommige mannen misschien wel goed uitkomen met deze snikhete zomerdagen 😉

Uiteraard bezochten we op de beurs onze huidige leveranciers. We zagen veel kobaltblauwe tinten gemixt met wit of geel en felrood gecombineerd met wit of zwart. Deze tinten kwamen vooral terug in de collectie van Juna Lane, een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt. In deze collectie vonden we erg leuke en betaalbare jurkjes met een comfortabele pasvorm. Ook maakten we kennis met ZoSo en hun collectie stoere effen jurkjes, vaak afgewerkt met sportieve strepen of een tekst-detail. Als laatste viel ons het Deense merk Desires op, op een positieve manier. Het aantal jurkjes in hun collectie is beperkt, maar de jurkjes die ze hebben zijn zó leuk! Lieve babyblauwe tinten met fleurige bloemenprints, blouse-jurkjes en tunieken. We hebben zo het vermoeden dat jullie deze jurkjes ook heel erg gaan waarderen!

 

Kortom: we hebben heel veel inspiratie op kunnen doen tijdens deze editie van de Modefabriek en kennis gemaakt met hele interessante nieuwe merken op de Nederlandse markt. Wie weet… gaan jullie hiermee kennis maken in de zomer van 2019. De inkoopafspraken worden binnenkort gepland!

Plaats een reactie