4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Behind the scenes VI: Duikenburgse Zomerdagen 2017

Maandag 24 juli was het dan alweer zover; de opbouw van onze stand op de Duikenburgse Zomerdagen stond gepland. Officieel krijgen standhouders hiervoor de gelegenheid van 17:00 uur tot 22:00 uur. Mijn lieve vriendinnen Aline en Evelien hadden zich bij mij als vrijwilligsters hiervoor aangemeld.

Om 19:00 uur stonden we allemaal paraat om de nodige kledingrekken te monteren, de jurkjes op maat te hangen en de geleende bus te laden. Het bleek een grotere klus dan gedacht, want twee uur later waren we pas echt klaar om te vertrekken naar De Oude Duikenburg. Daar aangekomen wachtte ons de volgende uitdaging: de geleende tent opzetten, zonder gebruiksaanwijzing, girlpowerrrr! Niet dus, met het ruimtelijk inzicht van een koe, het geheugen van een mier en de kracht van een vlinder hadden we uiteindelijk na exact 1 uur de tent op de juiste manier gemonteerd. Helaas bleken we de voorwand met de achterwand verwisseld te hebben en sloten de zijwanden zo strak op elkaar aan, dat we de ritsen met geen mogelijkheid meer dicht kregen. Uiteindelijk verlieten we om kwart voor 11 als laatsten het terrein, na vriendelijk gedag gezwaaid te worden door de inmiddels gearriveerde bewakers.

Dinsdag was een drukke dag. Het parkeerterrein stond afgeladen vol en er stond zelfs een file tot aan de afrit van de A15! Met de hulp van mijn lieve moeder en Evelien heb ik veel klanten kunnen helpen. Ook konden we de noodzakelijke en inventieve maatregelen nemen om de tent met een baksteen en haringen windbestendig te maken 😊 We hebben een aantal jurkjes verkocht, heel veel mensen gesproken en positieve en verraste reacties ontvangen op de nieuwe collectie. Ondanks dat de dag met veel regen, wind en een aantal verzakte auto’s van standhouders werd afgesloten, gingen we de volgende dag met nieuwe energie tegemoet.

Woensdag werd de drukste dag van de week. Rekening houdend met de gebeurtenissen van de vorige avond, troffen we de nodige voorbereidingen (kaplaarzen, babydoekjes en gewoon door blijven rijden op het parkeerterrein). Het zonnige weer zorgde vandaag gelukkig voor veel vrolijke klanten die zin hadden in het dragen van zomerjurkjes. Dit was dan ook goed te merken aan de verkochte aantallen. ’s Avonds kwamen mijn zusjes Elise en Joanne het verkoopteam nog even versterken, net als de avond ervoor.

Donderdag was de laatste dag. Onze energie was ver te zoeken. Hoe leuk we het klantencontact ook vonden, we merkten dat ons enthousiasme om de hele dag te glimlachen begon af te nemen. Gelukkig compenseerden onze klanten zelf hiervoor. Onze eerste klanten die dag waren een moeder met 3 dochters. Aan ons de eer om ze alle vier te helpen aan een mooie uitbreiding van hun garderobe en dat is gelukt! Dit gaf ons weer moed om de rest van de dag aan te kunnen. Om 5 uur was het tijd om de tent en kledingrekken weer op te ruimen. Met z’n tweeën was dit slechts een klus van 1,5 uur. We werden natuurlijk wel dapper bijgestaan door onze dochter Myrthe, dat scheelde al de helft 😉 Na onze buurman nog even geholpen te hebben met het verwijderen van haringen, die maandagavond iets te enthousiast tussen de stenen waren geslagen, reden we moe maar tevreden naar huis.

Tijdens de Duikenburgse Dagen maakte iedere klant van MyDressCode kans op het terugwinnen van haar aankoopbedrag. De winnares hiervan was Annet, zij heeft inmiddels het geld terug ontvangen. Annet, van harte gefeliciteerd!!

Een speciaal “thank you” voor:

  • Vervoersbedrijf Florissen voor het beschikbaar stellen van de bus
  • Van der Garde Tuinmeubelen voor het beschikbaar stellen van de tent
  • Mijn moeder, zussen, man en vriendinnen voor het helpen tijdens deze 3 dagen!

Plaats een reactie