4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Behind the scenes VIII: Opnieuw persoonlijk nieuws

Misschien is het je wel opgevallen dat het inmiddels al 2 weken geleden is dat je voor het laatst iets nieuws van MyDressCode hebt vernomen. En nee ik ben niet van de aardbodem verdwenen, maar zweef er wel tijdelijk een stukje boven.. op een blauwe wolk wel te verstaan 😊

Zoals je misschien al weet, run ik MyDressCode sinds de start van 2017 in mijn eentje. Natuurlijk is dat een best druk bestaan, naast mijn andere baan. Maar degenen die mij persoonlijk kennen, weten dat ik daarnaast ook  zwanger was. Misschien heb je me op de Duikenburgse Dagen in juli wel zien staan met mijn buikje 😉 Begin september was ik uitgerekend, maar de baby liet nog even op zich wachten.

Een zoon!

Vorige week, na een zwangerschap van 41 weken en 2 dagen, werd ons gezinnetje uitgebreid met een lieve zoon: Jesse. Wij zijn erg dankbaar en trots. Dit is dan ook de reden waarom ik me heel even wilde terugtrekken en tijd wilde nemen voor mijn gezin. Inmiddels zijn we al aardig aan elkaar gewend, voel ik me weer erg goed en genieten we volop. Ook onze lieve dochter Myrthe is al erg vertrouwd met haar nieuwe rol als grote zus.

Back to normal life

Vanaf morgen neem ik de werkzaamheden van MyDressCode weer volledig voor mijn rekening. Hopelijk heb ik hiermee meteen jouw vragen rondom een iets langzamere service of levering van MyDressCode beantwoord. Vanaf morgen ben ik ook weer volop telefonisch bereikbaar en hoop ik e-mails weer wat sneller te kunnen beantwoorden.

 

Bedankt voor je begrip!

Plaats een reactie