4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Bij MyDressCode kun je bestellen in een beveiligde betaalomgeving. We maken gebruik van een SSL-verbinding, een beveiligde internetverbinding die gebruikt wordt bij het doen van online aankopen. Hierdoor blijft alle informatie tijdens het traject vertrouwelijk en is het niet leesbaar voor derden. Zodra je in de beveiligde verbinding terechtkomt, zie je een gesloten slotje en https:// in je adresbalk staan.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij je bestelling kiezen voor een aantal betaalmogelijkheden.

IDEAL

Je betaalt vanaf je bankrekening en het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro, American Express)

Als je voor deze optie kiest, wordt er eerst een reservering op je creditcard gedaan. Zodra wij je bestelling hebben verzonden wordt het aankoopbedrag afgeschreven.

MisterCash/Sofort Banking

Dit zijn respectievelijk de Belgische en de Duitse variant van IDEAL.

Klarna: Achteraf betalen

Deze betaaloptie geeft je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna.

 

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van je locatie. Deze beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Finland.

Paypal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal.
PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor klanten overal makkelijk kunnen betalen.

 

PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan. Als de consument een verkeerd of slecht product geleverd krijgt, kan hij of zij het aankoopbedrag terugvragen.

Waardebon/cadeaubon inwisselen

Heb je een waardebon of een cadeaubon van MyDressCode? Dan kun je in het winkelmandje de code invullen bij “coupon”. Het bedrag wordt dan met je bestelling verrekend.

Terugstorttermijnen

Als je items naar ons retour hebt gestuurd, krijg je het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen terug. Voor iedere betaaloptie worden de betalingen uitgevoerd binnen deze termijn. Als je de factuur al hebt betaald maar je stuurt daarna nog een artikel terug binnen de retourtermijn, dan wordt het bedrag van de factuur na verwerking van je retour binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Vragen

Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden, je factuur of terugstorttermijnen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.