4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Onze merken IV: Juna Lane

Één van onze nieuwe merken in 2019 is Juna Lane. Zelf worden we superblij van hun jurkjes. De jurkjes van Juna Lane zijn draagbaar voor ieder figuurtype, zien er elegant uit en hebben ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben jij al fan?

 

Het ontstaan van Juna Lane

Het Nederlandse merk Juna Lane is opgericht in 2017. De naam is tot stand gekomen door een interne wedstrijd. Uiteindelijk viel de keus op Juna Lane. Op hun kantoor loopt namelijk een hele lieve hond rond die Yuna heet. Het merk wint erg snel aan populariteit. In Nederland worden de collecties van Juna Lane inmiddels in zo’n 50 winkels verkocht en webshops heb ik daarbij nog niet eens meegeteld, petje af hoor!

 

De stijl van Juna Lane

Het doel van dit nieuwe Nederlandse merk is om draagbare, vrouwelijke kleding aan te bieden met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ze omschrijven hun stijl als “easy elegance”. Elegant zijn de jurkjes van Juna Lane zeker. Daarnaast zijn ze ook nog eens supercomfortabel, stoer en vrouwelijk. Wat wil je nog meer?

Op mijn vraag hoe de typische Juna Lane vrouw eruit zou zien, kreeg ik het volgende antwoord: “we houden een werkende moeder in gedachten die heel veel van haar man en kinderen houdt en er zelf toch ook nog graag leuk uit wil zien op haar werk en tijdens gezellige momenten met haar vrienden en familie.” Ik weet niet wat jij als lezer denkt, maar voor mij (als fan) is deze omschrijving perfect!

 

De collecties van Juna Lane

Van wat ik tot nu toe heb gezien van de collecties van Juna Lane, bestaan deze voor een groot gedeelte uit jurkjes, blouses en broeken. Iedere collectie kent meerdere kleurenthema’s (vaak met prints) waarbij ervoor wordt gezorgd dat ieder kledingstuk verkrijgbaar is in een bepaalde stof. In dezelfde stof die gebruikt is bij onze bestseller (de Donna dress met luipaardprint) zijn bijvoorbeeld ook 2 verschillende tops verkrijgbaar. Door het kleurgebruik en een mix van materialen, zijn de verschillende kledingstukken goed met elkaar te combineren. Vind je dat combineren nou lastig? Dan kun je natuurlijk altijd voor een jurkje kiezen, ben je meteen klaar 😊 Nog niet overtuigd? Lees dan onze blog “5 redenen waarom een jurkje het perfecte kledingstuk is“.

 

De jurkjes van Juna Lane

De meeste jurkjes van Juna Lane zijn gemaakt van 100% viscose. In onze webshop kun je de jurkjes herkennen door de wat wijder vallende modellen, soms met ceintuur. Hierdoor zijn deze jurkjes geschikt voor alle figuurtypes. Weten welk figuurtype jij hebt? Lees er meer over in deze blog.

Verder merken we dat het gebruik van overhemdkraagjes op dit moment veel voorkomt. Qua decoratie kiest men bij Juna Lane vaak voor verticale strepen of prints gebaseerd op de natuur (bloemenprint of dierenprint). De meeste jurkjes zijn ontworpen met een v-hals, ook weer gebaseerd op de “easy elegance”. Wil jij nog een jurkje van Juna Lane scoren? Wees er dan snel bij, want van de 8 jurkjes die wij nu in onze collectie hebben, is de helft al uitverkocht!

 

PS: er komen binnenkort nog meer jurkjes uit de nieuwe wintercollectie van Juna Lane binnen! Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie