4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Onze merken V: Noppies & Supermom

Zwanger in de zomer? Met een positiejurkje van Noppies of Supermom kom je zelfs de heetste zomerdagen stylish door! OK een airco en een lading waterijsjes waardeer je misschien nog meer. Toch is het soms ook fijn om mèt dikke buik een beetje gekleed je kind van school te kunnen halen. Of om in een leuke feestoutfit op een bruiloft te verschijnen 😉

Noppies

Noppies en Supermom zijn beiden onderdeel van het moederbedrijf Nine & Co. Naast positiekleding, staat Noppies ook bekend om haar baby- en kinderkleding. De focus van Noppies ligt vooral op het ontwerpen van zachte comfortabele kleding, iets wat ze naar mijn mening hebben geperfectioneerd in de meer dan twintig jaren die ze bestaan.

Supermom

Terwijl Noppies vooral bekend staat om haar casual kleding, ligt de aandacht van Supermom voornamelijk bij het ontwerpen van feestelijke positiekleding. Meestal zijn de jurkjes van Supermom uit onze webshop dan ook uitermate geschikt voor een zakelijke meeting, een cocktailparty of zelfs een bruiloft.

Positiejurkjes van Noppies en Supermom

Noppies en Supermom brengen ieder seizoen zo’n 3 collecties positiekleding uit. Als klant ben je helemaal vrij om een keuze te maken uit de samples. MyDressCode filtert uiteraard de jurkjes daaruit en laat daarbij functionaliteit zwaar meewegen. Uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is dat de (soms prijzige) positiejurkjes ook gebruikt kunnen worden na de zwangerschap als voedingsjurkje of als oversized jurkje wanneer je buik niet meer is wat ‘ie geweest is.

De positiejurkjes van Noppies en Supermom zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL (confectiematen: 34 t/m 44). Bij ieder ontwerp is er rekening gehouden met het feit dat je lichaam verandert tijdens de zwangerschap. Bij de positiejurkjes van Noppies en Supermom kun je dus gewoon je eigen maat kiezen.

De ideale positiejurkjes voor de zomer

Waarom de positiejurkjes van Noppies en Supermom zo ideaal zijn als je zwanger bent in de zomer? De zomercollecties van Noppies en Supermom bestaan hoofdzakelijk uit jurkjes met korte mouwen, mouwloze jurkjes of jurkjes met een kapmouwtje. Veel van deze jurkjes zijn gemaakt van viscose of katoen, stoffen die luchtdoorlatend en soepel zijn. Naast dat deze jurkjes zo heerlijk zitten, zijn ze ook nog eens super representatief en kun je ze naar veel verschillende gelegenheden dragen. Enthousiast geworden (en zwanger 😉)? Klik dan hier voor de complete (zomer- en winter)collectie positiejurkjes in onze webshop.

Eerder verschenen in de “Onze merken”-serie:

Onze merken I: Lana & Minu

Onze merken II: Cristina Gavioli

Onze merken III: Dry Lake

Onze merken IV: Juna Lane

Plaats een reactie