4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Welkom bij MyDressCode, dé plek op internet waar je terecht kunt voor al je jurkjes.

 

De initiatiefnemers van MyDressCode zijn Aline de Bruin en Pieternel Françoijs. We zijn al zo’n tien jaar vriendinnen en we dragen beiden graag jurkjes. Helaas is het in gewone winkels vaak lastig om leuke en geschikte exemplaren voor bruiloften, diploma-uitreikingen, werk of gewoon voor doordeweeks te vinden. En als we er al eentje vinden, voldoet deze regelmatig niet aan onze eisen. We zijn niet de enige met dit probleem, zo hoorden we regelmatig in onze omgeving. Daarom hebben we MyDressCode in het leven geroepen. Vanaf 1 januari 2017 is Pieternel de eigenaresse geworden van MyDressCode. Aline is ermee gestopt, vanwege de drukte in combinatie met haar eigen full-time baan. Meer details hierover kun je teruglezen in deze blog.

 

MyDressCode is een webshop voor vrouwen die specifiek op zoek zijn naar jurkjes, maar geen tijd en/of zin hebben om allerlei winkels af te struinen op zoek naar jurkjes die voldoen aan hun eisen. In onze webshop hebben wij die selectie vast voor je gemaakt, zodat je het zelf niet meer hoeft te doen.

 

We bieden een gericht assortiment van jurkjes in verschillende kleuren, printen en modellen. Omdat we zelf de inkoop doen, kunnen we de jurkjes voorselecteren op lengte en model. We vermelden bij elk jurkje per maat de lengte van schouder tot zoom. Verder bieden we ook een aantal duurzaam geproduceerde jurkjes aan, dus als je het belangrijk vindt om duurzaam te shoppen kan je ook bij ons terecht. De prijs van onze jurken varieert van €20 tot ongeveer € 100. Duurdere jurkjes verkopen we niet, omdat we het belangrijk vinden om onze jurkjes relatief betaalbaar te houden.

 

Kortom: ben je op zoek naar een leuk jurkje met een origineel ontwerp die ook nog eens betaalbaar is en voldoet aan al je eisen? Zoek dan niet verder en neem in een kijkje in onze webshop!

 

Pieternel

 

P.S. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor MyDressCode? Je kunt altijd contact met me opnemen via info@mydresscode.nl.

Pieternel Françoijs

Eigenaresse