4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Retourneren

Wil je een bestelling retourneren? Dat kan, maar met de volgende voorwaarden:

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je bestelling moet binnen 14 dagen voor retour bij ons aangemeld zijn. Stuur voor aanmelding van een retour een e-mail naar info@mydresscode.nl of een appje naar 06-11266135, waarin je het artikelnummer, de maat, je ordernummer en het aantal vermeld.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
  • Er moet een ingevuld retourformulier bij je bestelling zitten met de reden van retour.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Retourneren kost ongeveer €4,40 per brievenbuszending en €7,25 per pakketzending. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste afmetingen van een brievenbuspakketje: 38 cm x 26,5 cm x 3,2 cm (lxbxh). Een eventuele naheffing is voor kosten van de verzender.

Ruilen

Wil je een jurkje ruilen omdat het toch net niet helemaal de goede maat is? Dat kan altijd. Geef op het retourformulier aan dat je je item wilt ruilen voor een andere maat. Zodra wij je retourbestelling hebben ontvangen, kijken we of die maat nog beschikbaar is. Dit item wordt dan kosteloos naar je verstuurd.

Download hier het retourformulier.