4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews.)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Behind the scenes V: sneak peek nieuwe zomercollectie

Donderdag 23 maart stond de eerste fotoshoot gepland voor de nieuwe collectie. Deze shoot was gewonnen door Gerlinde & Evelien. Omdat Evelien aangaf niet in de gelegenheid te zijn, heb ik Gerlinde de keus aangeboden om een andere vriendin mee te brengen. Zij koos voor Arinda en ze hebben samen een superleuke ochtend gehad.

Om 9:00 uur waren zij aanwezig bij Make-up Matters en toen ik hen daar om kwart voor tien aantrof (file…), was Gerlinde al bijna klaar met haar make-up. Annelies heeft weer prachtig werk geleverd die dag, maar we zijn ook niet anders gewend van haar 😉 Toen Gerlinde eenmaal gefotografeerd werd door Geert van CheeseWorks, werd het voor mij pas echt hard werken. Ik moest haar feedback geven, af en toe helpen met ritsen openen en sluiten, om het hoekje kijken bij Arinda, nog een aantal jurkjes uit de kreukels stomen en alvast een selectie maken van de mooiste foto’s. Gelukkig zijn de studio’s van Geert en Annelies in één ruimte en hadden we al eerder samengewerkt! Toen Arinda eenmaal klaar was om te shooten, wisselden de meiden elkaar af en liep het als een geoliede machine.

 

Dinsdag 28 maart werd het tweede gedeelte van de nieuwe collectie gefotografeerd. Ditmaal waren mijn vriendin Dionne en zusje Joanne model. Dochtertje Myrthe (3) mocht ook mee, want papa moest werken. Ze vond het fantastisch om in een make-up studio rond te lopen, zich om te kleden, hakken te dragen en te poseren voor Geert als de modellen even aan het omkleden waren.

Alle vier de modellen hebben, natuurlijk in samenwerking met Geert en Annelies, weer een fantastisch resultaat geleverd. Een gedeelte van de nieuwe foto’s staat al op de site, bekijk ze hier.

De nieuwe collectie voor deze zomer bestaat voornamelijk uit vrolijke jurkjes in pasteltinten of met bloemenprints. Ook de grafische print is nog steeds populair en aanwezig in zwart-wit en blauw-wit contrasten. Een paar felgekleurde effen jurkjes mochten natuurlijk niet ontbreken. De little black dress komt deze zomer terug, maar dan een wat luchtigere variant (korte mouwen, met stoere zakken en een kanten exemplaar). De mouwloze maxi-jurken zijn heerlijk voor een warme zomerdag, een barbecue of een stranddag.

Hieronder alvast een impressie van wat je binnenkort nog meer kunt verwachten van de nieuwe collectie van MyDressCode.

Plaats een reactie